POVEJMO PO DOMAČE: DAMIR ČRNČEC JE POLITIČNI SPREOBRNJENEC, LAŽNIVEC IN MANIPULATOR

Resnici na ljubo povedano, kar nekaj mojih političnih konkurentov, med njimi tudi Damir Črnčec (nekdanji svetovalec Marjana Šarca, v času Janševih vlad pa šef vojaških obveščevalcev in šef SOVE), me je razočaralo zaradi spreminjanja političnih stališč. Damir Črnčec (v nadaljevanju Vohunček Muri) je eden izmed njih.

Ni moja navada, da bi javno obračunaval z nekdanjimi sodelavci, ki so očitno na drugačnih političnih frekvencah (kar nekaj jih je), toda če me začnejo javno napadati, jim seveda ne bom ostal dolžan.

Pred dvema dnevoma je izbruhnila afera v zvezi s pošiljanjem nabojev, sploh pa grozilnih pisem politikom, na katerih so bile narisane vislice in naboj. Jasno sporočilo torej, obesili te bomo ali ustrelili. Tako anonimno pismo sem prejel tudi jaz. 

Pošiljatelj naj bi bil Teodor Goznikar iz Celja. Je to sploh res ali ne, ne vem, o tem bodo odločala sodišča. K njemu se vrnem v nadaljevanju.

Moje znanstvo z Vohunčkom Murijem

Vohunčka Murija sem osebno spoznal leta 2012, ko sem bil notranji minister, on pa šef SOVE. Najmanj enkrat ali dvakrat tedensko se je pojavil v moji pisarni in na debelo hvalil delo policije in notranjega ministrstva, a kmalu mi je postalo jasno, da igra dvojno igro, meni je govoril eno, Janezu Janši pa povsem nekaj drugega. Precej bolj pozoren, na njegove pohvale, pa sem postal, ko je policija nekega večera, mislim da konec leta 2012, prejela dva telefonska klica iz iste telefonske številke, takrat TUŠ mobil, kupljene v Celju. Enkrat je klical moški, drugič pa ženska. Oba pa sta povedala isto, namreč, da sta na Kotnikovi ulici v Ljubljani videla nekega moškega, ki je v nek grm (tam je bilo takrat neko gradbišče) odvrgel neke steklenice. In res policisti so tam našli “molotovke”. To so steklenice napolnjene z bencinom, zamašene z blagom in ko prižgeš tisti zamašek iz blaga in vržeš steklenico, začne objekt napada seveda goreti. Kasnejša preiskava je pokazala, da sta bila ta telefon in ta številka uporabljena le za ta dva klica nato pa sta bila tako telefon kot številka, oziroma SIM kartica, očitno odvržena ali uničena. To so metode, ki se jih poslužujejo kriminalci ali pa tudi kakšna obveščevalna služba, ki želi manipulirati. Policija nikoli ni identificirala nobenega od klicateljev. Moja komunikacija z Vohunčkom Murijem, pa se je zreducirala na minimum.

Se še spomnite kako je Vohunček Muri organiziral in spremlja odhod Janeza Janše v zapor junija 2014? Neustrašno je stal tik ob njemu tako, da poslanci ali najstarejši člani SDS nismo prišli niti blizu. Tudi zborovanja v podporo Janezu Janši pred sodiščem v Ljubljani je organiziral, nato pa nekega dne izginil in začel objavljati skrajno napadalne in žaljive tekste tako do Janeza Janše kot do SDS. Jasno je bilo, da je politično presedlal k Marjanu Šarcu.

Nekega dne, mislim da leta 2015 ali 2016, ko je že bil dekan Fakultete za državne in evropske študije v Kranju, sem ga poklical in mu predlagal srečanje. Razčistiti sem namreč hotel, kaj se je zgodilo, da je tako radikalno spremenil svoja stališča do Janeza Janše in SDS. Vzvišeno mi je odgovoril, da se lahko dobiva, a le, če bo tema pogovora njegovo vodenje fakultete. Opustil sem misli na srečanje z njim. Me je pa začel zato zlasti na svojem TW profilu napadati. Na napade nisem nikoli odgovoril, le privatno sem mu na TW profilu predlagal, da z napadi preneha, sicer bom prisiljen reagirati. Zadnjikrat sem mu tako sporočilo poslal 03. 02. 2022, ko me je spet napadel.

Laži in manipulacije Vohunčka Murija

Dan za tem, ko so mediji poročali o Teodorju Goznikarju, je Vohunček Muri opravil svoje umazano, nekorektno in lažnivo delo. Pred tremi dnevi je kar mene povezal z Teodorjem Goznikarjem. Se vprašate kako? Leta 2018 sem na svoji spletni strani vinkogorenak.net objavil prispevek o rezultatih volitev v DZ in seveda kritiziral nepravičnost proporcionalnega sistema, ki izloča tiste z več glasovi, tiste z manj glasovi pa pušča v DZ. Vsi državljani imajo možnost komentiranja mojih prispevkov. Takrat se je v komentarju oglasil Teodor Goznikar in ugotavljal, da smo na referendumu leta 1996 izglasovali večinski volilni sistem, jaz pa sem mu odgovoril, da je koalicija leta 2001 povozila ljudsko voljo in spremenila ustavo. Komunikacijo vidite spodaj.

No ste videli. Zaradi tega teksta sem jaz povezan s Teodorjem Goznikarjem. Lažnivo, hudobno in manipulativno početje Vohunčka Murija. Toda on je šele začetek. V svojih izjavah se mu je pridružil poslanec Rudi Medved, pa tudi pokvarjenec Dejan Karba, ki v svojem tekstu v enem izmed lažnivih Odlazkovih medijev seveda trdi isto in še več, laži razširja še na katerega od državnih sekretarjev v kabinetu Janeza Janše.

Ko se Vohunček Muri ujame v lastno past

Če bi bil jaz pokvarjenec tipa Vohunček Muri, Rudi Medved ali Dejan Karba, bi pod spodnjimi dokazi:

 In tole:

zapisal: A vidite, Vohunček Muri je na FB profilu prijatelj Teodorja Goznikarja, torej se je dogovarjal za pošiljanje nabojev in grozilnih pisem politikom. Mediji, ki so bližje SDS pa bi to povzeli, v DZ pa bi na veliko govorili o tem poslanci SDS. Ker pač nikoli ne bom politični spreobrnjenec kot je Vohunček Muri, niti ne bom lažnivec ali manipulator, tega ne bom naredil.

Opomba: Obe zaslonski sliki Vohunčka Murija vezani na prijateljstvo s Teodorjem Gozdnikarjem sta narejeni dne 3.2.2022, kasneje je to prijateljstvo seveda izbrisal.

3 komentarji

 1. V zvezi z ideološkimi, političnimi ter verskimi spreobrnjenci/izdajalci v svetovni in domači zgodovini bi se dalo napisati marsikaj.
  Zagotovo omenjeni prikriti “dvojni agent”, trenutno menda še iz politično-kriminalnega zaledja Marijana Šarca ter opozicijske LMŠ oz. zavezništva KUL, ni ne najbolj eklatantni in tudi ne zadnji primer take vsaj načeloma nepriljubljene karierne prakse. Podobne primere bi našli med nekdanjimi aktivnimi in zunanjimi sodelavci KOS, SDV in pozneje Sove, celo med nekdanjimi častniki TO RS in celo med ustanovitelji Manevrske strukture RS, da o pripadnikih in prebežnikih med različnimi političnimi strankami ter med njihovimi aktivisti in aktivnimi “kibici” v organih državne in lokalne uprave, pravosodja, državnega tožilstva, policije ter drugih državnih in paradržavnih organov sploh ne razglabljamo posebej.
  Kot je nekoč že zapisal jasnovidni Ivan Cankar, je vsakršno “postavljanje na glavo”, vsakršno “obračanje plašča po vetru”, vsakršno spreminjanje politične ali ideološke istovetnosti ter s tem v zvezi tudi vsakršno izdajstvo – postalo v teh časih tako rekoč “nacionalni šport” premnogih pretirano ambicioznih in brezhrbtenično upogljivih in prilagodljivih brezsramnih lovcev na karierne cilje v politiki, javni upravi, sodni veji oblasti, medijski proizvodnji navidezne resničnosti itd., itn.
  Številni primeri takega in podobnega ideološkega, političnega, verskega, etičnega in preprosto človeškega “postavljanja na glavo” in serijskega izdajstva, ki smo jim bili in smo jim priče v naši kaotični ter medijsko zastrupljeni resničnosti, so nas naučili, da ne smemo nikomur zaupati, verjeti … in sicer ne na besedo in celo ne na morebitne domnevno foto, video in avdio priložene “dokaze”, ki so ravno tako pogosto nezakonito pridobljeni, zmontirani, strokovno potvorjeni in ponarejeni ter nezakonito javno uporabljeni ter zavestno zlorabljeni kot sredstvo etično in profesionalno zavržene medijske manipulacije, zrežirane inkvizicije ter zrežiranega političnega atentata na posameznika ali na tarčno izbrano skupino so-državljanov.
  Seveda v ta agitacijsko-propagandistični kontekst nepregledne in brezskrupulozne sovražne predvolilne medstrankarske vojne z vsemi legalnimi in nelegalnimi sredstvi sodi tudi najnovejši primer domnevnega razkritja domnevnega avtorja in pošiljatelja nezakonitih pošiljk pisemskih groženj, ki zgolj potrjuje globino nevzdržnega družbenega kaosa, v katerega so nas sistematično in postopoma družno privedle vse med sabo sovražne in nespravljive parlamentarne in izven-parlamentarne politične stranke, vsa njihova animatorska ozadja iz politično-kriminalnega podzemlja ter vsi njihovi aktivistični sateliti in prostovoljni lakaji iz območja pravosodja, civilne družbe, javne uprave, sindikatov in množične medijske proizvodnje lažnega videza.

 2. Včasih sem se večkrat udeležil kakšnih “srečanj” ljudi iz “visokih krogov”. (levih in desnih) Na srečanja sem hodil z namenom, da v “živo začutim dihanje” tam prisotnih. Doma sem – med drugim -npr. pokomentiral:
  -kako samo čakam, da bosta Ljudmila in njen učenec Žerjav “vsekala” po Janezu Janši in SDS. Ob raznih “okroglih mizah” je njuna zavist, hinavščina kar puhtela iz njiju. Tako sem ju “videl” in tako se je zgodilo….
  -za Viranta sem se moral prepričevati, da je vse ok, saj je pač bil “nekaj” v SDS. A se nisem mogel prepričati. Notranji glas mi je govoril, da je hinavec, da bo udaril po Janezu Janši in SDS. Na žalost je zmagal moj notranji glas.
  -Damir Črnčec – Vohunček Murči mi je prav tako deloval podmuklo – njegova dejanja se mi niso zdela skladna z realnostjo – z njegovo realno sliko. Če bi bil v resnici za Janeza Janšo in SDS tako, kot se je delal, igral – bi ga “politično kriminalno zaledje” sesulo, če ne drugače – preko medijev….glede na to kaj vse je pisal na svojem profilu. Kazalo je, da je nedotakljiv in s tem to – da je samo vprašanje časa kdaj bo pokazal to kar v resnici je – NAJVEČJI, NAJBOLJ ZAGRET, HINAVSKI – NEVAREN SOVRAŽNIK JANEZA JANŠE IN STRANKE SDS. Nevaren, ker se je vedno grebel, gibal preblizu – tik ob Janezu Janši.

  Hvala Bogu se dogaja, da vsaj pri velikih, odmevnih zadevah – prevaranti, “prestopniki”, škodljivci dobijo povrnjeno kar so sprožili. In kar je najhuje “ZGODOVINA BELEŽI”. Niso zabeležena zgolj “dobra dela” …zabeležena so tudi SLABA, ŠKODLJIVA DELA ŠKODLJIVCEV. Tega nihče ne izbriše. In tako je pošteno in prav.

Comments are closed.