Pravila

PRAVILA KOMENTIRANJA NA SPLETNI STRANI WWW.VINKOGORENAK.NET

  1. Komentiranje objav starej┼íih od 10 dni ni mogo─Źe zaradi za┼í─Źite pred pojavom “spam”.
  2. Komentiranje mora biti na ustreznem nivoju in ne sme izra┼żati sovra┼żnega govora.
  3. Komentarji se ob prvem komentiranju ne pojavijo avtomati─Źno ampak morajo biti odobreni.
  4. Komentatorju se lahko podeli pravica do komentiranja brez potrditve upravljalca strani, vendar se takšna pravica lahko tudi odvzame ob neupoštevanju pravil komentiranja.
  5. Komentarji so dobrodo┼íli iz vseh strani na spletni strani www.vinkogorenak.net ne vzpodbujamo enoumja, vsak komentar, ki bo izra┼żal nasprotno mi┼íljenje ali nestrinjanje z avtorjem prispevka bo objavljen, edini pogoj je, da je komentar zapisan korektno brez ┼żalitev ali sovra┼żnega govora.
  6. Komentatorji, ki se ve─Źkrat zaporedno ne dr┼żijo pravil, bodo avtomatsko uvr┼í─Źeni med neza┼żeljene in se njihovi komentarji ne bodo ve─Ź pojavljali.

Na spletni strani www.vinkogorenak.net objavljam osebna mnenja in stali┼í─Źa do aktualnih dogajanj doma in po svetu, ta spletna stran pa ni prostor enoumja in ne zavra─Źa druga─Źe misle─Źih, ┼żalitve in sovra┼żni govor pa seveda niso dopustne v demokrati─Źnem svetu, zato tukaj ne bodo na┼íle svojega mesta.

OPOMBA: Uporaba in citiranje podatkov s te spletne strani v elektronskih in tiskanih virih je dovoljena samo ob celotni navedbi vira.