Matjaž Nemec – Nitka in njegov intelektualni (denarni) nivo

Matjaža Nemca, poslanca SD in podpredsednika SD, verjetno poznate. Verjamem pa, da mnogih stvari o njem še ne veste ali pa ste jih pozabili. Maturo je naredil v poznih dvajsetih letih, ko mnogi inteligentni študentje že magistrirajo ali doktorirajo. Ne boste verjeli, tudi magistriral je na neki privatni šoli, ki je nihče ne pozna in ta šola nikoli javno ne objavlja magistrskih nalog svojih študentov, zato smo se mnogi spraševali kako je sploh magistriral. Tudi sam sem ga pozval naj mi pošlje magistrsko nalogo, da jo preverim in naj spiše dispozicijo doktorske disertacije in da bom z veseljem njegov mentor. To se seveda ni zgodilo, na Twitterju me je zato blokiral. Že ve zakaj.

Matjaž Nemec znotraj SD seveda velja za skrajnega jastreba, skrajneža do obisti, ki s svojimi stališči vedno zastopa radikalizem. Toda Matjaž Nemec natančno ve zakaj se je prelevil v skrajneža. Seveda je odgovor v denarju. Če danes kot poslanec zasluži nekaj nad 3000 evrov neto, se mu v primeru izvolitve Tanje Fajon za predsednico vlade obeta slabih 15.000 evrov neto plače evropskega poslanca, ker bi nadomestil Tanjo Fajon. Če pa bi bil povprečen državljan brez poslanske plače, pa bi verjetno s svojim znanjem težko dosegel povprečno slovensko plačo. Denar je torej zanj sveta vladar.

Ne pozabite, v začetku lanskega leta je sedanja vlada izvedla zaporo javnega življenja zaradi epidemije, Matjaž Nemec pa je javno protestiral, da ne more v trgovini, kjer bi kupil “nitko” za svojo kosilnico. Takrat sem ga poimenoval z “Nitko” in mu poslal slab meter “nitke” za njegovo kosilnico. Seveda se mi ni niti zahvalil.

Včeraj je Komisija za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb Državnega zbora, ki jo vodi Matjaž Nemec, obiskala sedež policije. Seveda se je to zgodilo pod sojem žarometov novinarskih kamer, za kar je poskrbel Matjaž Nemec. Nikoli v času Janševih vlad se ni zgodilo, da bi bili novinarji v naprej obveščeni o takih nadzorih, kar spet dokazuje pokvarjenost Matjaža Nemca.

Po omenjenem nadzoru pa nas je Matjaž Nemec obvestil takole: “Prvič v času zgodovine Republike Slovenije smo soočeni z izzivom, da je bil v času zelo resnih izgredov, ki so potekali v prestolnici in še večjega posega s strani policije, kot ga v zgodovini Republike Slovenije še nismo bili deležni, v OKC prisoten sam političen vrh. V času poteka aktivnosti,”  je  kot ključno informacijo po nadzoru sporočil Matjaž Nemec.

Matjaž Nemec s svojo komisijo nima nobene zakonske podlage nadzirati početja vodstva notranjega ministrstva, njegova zakonsko določena naloga je nadzor nad uporabo prikritih preiskovalnih ukrepov in nič drugega. Generalni direktor policije, bi Matjažu Nemcu lahko mirne duše pokazal vrata in ga odslovil, toda tega v svoji velikodušnosti ni naredil. Še več povedal mu je, da je notranji minister Aleš Hojs z Žanom Mahničem – državnim sekretarjem za nacionalno varnost, po demonstracijah obiskal Operativni štab, ki je vodil zavarovanje, ter da sta čestitala policistom za opravljeno delo.

Matjaž Nemec – pokvarjenec in politično denarni  povzpetnik, pa je to izkoristil za napad na politično vodstvo notranjega ministrstva in nič drugega. Še vprašanje za MSM in Matjaža Nemca: “V katerem zakonskem ali podzakonskem aktu policije piše, da notranji minister kot politik v spremstvu generalnega direktorja policije (ni politik, kot trdi Matjaž Nemec) in državnega sekretarja za nacionalno varnost, ne sme obiskati operativnega štaba in čestitati policistom za opravljeno delo?”. Nikjer gospod Matjaž Nemec. A za vašo EU plačo, ki je v Sloveniji nikoli ne morete doseči, si očitno dovolite vse in še več.

2 komentarja

  1. Radikalec Matjaž Nemec NITKA?! GROZNO! Država, ljudje živeči v njej – so v veliki krizi, v nevarnosti zaradi neznanega, smrtonosnega virusa Covid – ON se pa NORČUJE! ON RABI NITKO?! Gre še lahko nižje?! In v tem – njegovem stilu…vse zgoraj našteto. “Vse za denar in oblast ne glede na žrtve”. (za oblast globoke države) To so “ta pravi” “levičarji”. S Tanjo Fajon na čelu….manipulirajo, lažejo, rušijo, razbijajo vse kar je dobro za ljudi, za državo. MAR JIM JE – ZGOLJ ZA SVOJ ŽEP! In taki bi nam naj vodili državo?! Radikalec Matjaž Nemec NITKA, kot Tanja Fajon sta v nastopih zelo SAMOZAVESTNA hkrati pa POPOLNOMA NEKREDIBILNA! To je “vrh” SD-ja. Če sta ta dva takšna, kakšni morajo biti šele tisti, ki to podpirajo. Adijo pamet! Ne moreš verjeti, kaj vse “mora prenašati” ta naša, sicer lepa, Slovenija.

    KAKO DOLGO ŠE?!
    (bomo “morali” prenašali te lažnivce, manipulante, samozavestne in hkrati popolnoma NEKREDIBILNE ŠKODLJIVCE, POVZPETNIKE)

Komentiranje je onemogočeno, glej pravila spletne strani!