Mojim prijateljicam in prijateljem

Ja to ste vsi vi, ki spremljate mojo spletno stran ali medije, ki mojo spletno stran povzemajo. Za vas imam nekaj vprašanj. Ste morda na vaš elektronski naslov dobili »moj skrivnostni življenjepis«? Ste na družabnih omrežjih zasledili »moj skrivnostni življenjepis«? Mnogi med vami verjetno, na gornji dve vprašanji, lahko odgovorite pozitivno. »Moj skrivnostni življenjepis« se širi celo hitreje kot Korona virus. Naj nadaljujem, morda za vas, z neprijetnimi vprašanji. Kaj ste naredili, ko ste bili seznanjeni z »mojim skrivnostnim življenjepisom«? Kar malo razočaran sem. Manj kot deset posameznikov me je opozorilo na »moj skrivnostni življenjepis«. Večina se je verjetno ob tem zabavala.

Naj vam v nadaljevanju pojasnim za kaj gre. Veste kdo je Mitja Kunstelj? Večina med vami verjetno ne ve kdo to je. Kaj pa njegov blog »mikstone«? Nekateri med vami ga verjetno spremljate. Ima tudi plačljiv dostop do svojega bloga in nekateri med vami morda za dostop celo plačujete. No, Mitja Kusstelj je nekdanji pripadnik slovenske vojske, sploh pa je bil aktiven v času zadeve Depala vas, ko je kriminalistično policijo zalagal s pravimi in seveda lažnimi novicami, kasneje pa je bil obsojen za več kaznivih dejanj.

Leta 2012, ko sem bil notranji minister, je skopiral moj uraden življenjepis, na katerega je začel »limati« svoje sočne izmišljotine, ki so me prikazovale kot zagrizenega homoseksualca. Zoper njega sem sprožil tri sodne postopke, v vseh je bil pravnomočno in dokončno obsojen.

In kaj je to kar berete danes? Na vaše elektronske naslove in preko družabnih omrežij, dobivate povsem enak tekst kot leta 2012, zaradi česar je bil Mitja Kunstelj že pravnomočno obsojen. Se sprašujete kaj bom naredil? Sem že. Moja odvetnica bo šla v naslednjo tožbo tako Mitje Kunstlja kot lastnika strežnika, ki to dopušča. Tako kot leta 2012 bom tožbe dobil, to vam zagotavljam. Noben sodnik ne more odločiti drugače kot je za enake zadeve leta 2012. In Kaj bom naredil z iztoženim zneskom? Na mojem računu ne bo pristal, to vam zagotavljam.

In za konec. Na zadnjem sojenju je dejal, da ima 5000 evrov mesečnih dohodkov iz naslova plačljivega bloga. Naj k temu še kaj dodam. Po moje ni potrebno.

19 komentarjev

 1. Spoštovani,
  bo prišel čas, ko tistim, kateri se sedaj “smejejo” na vaš in naš račun, ne bo nič smešno.
  Samo mi moramo vztrajati skupaj, na poti resnice in življenja .
  ” Ora et labora”

 2. Spoštovani g. Gorenak

  Nisem dobila takega maila. Ne še. Osebno, bi ga ignorirala, saj vem kaj je res in kaj je izmišljotina. Mene ni mogoče tako hitro naplahtat. Je pa dobro vedeti dejstva, da imamo argumente s katerimi se borimo proti tej lažni propagandi. Nevednost, nepoznavanje je velika šibkost.

  Hvala za sporočilo. Če nimate nič proti, ga bom objavila na FB.

  Hvala za vse kar ste že naredili za nas, kar delate in kar še boste postorili. Imate mojo popolno zaupanje in podporo. Kolikor je pač morem nuditi.

  Lep pozdrav,
  Nataša Hacin McDowell

 3. Spoštovani g. Gorenak
  Hvala za tole vaše pisanje.
  Edino pravilno da proti temu človeku ukrepate po pravni poti. Mi, na Novi ga dobro poznamo. Uporablja veliko nadimkov, vendar je v svojem sovraštvu do vsega desnega tako razpoznaven, da se ne more skriti.
  Žal pa dela ogromno škodo, saj mnogi tako malo vedo in jih tudi nič ne zanima, da takim provokatorjem z veseljem sledijo. . Nam očitajo, da smo ovce. Vendar so sami najhujša oblika pišmeuharjev.

  Želim vam in vladi, da dobro prestanete te viharje. Vendar pa morate biti zelo pozorni do slovenskega ljudstva. Ni nam lahko.
  Držite se
  Lep pozdrav
  Nataša Valant

 4. “DA TI GRE NA BRUHANJE”!
  SOVRAŽNA PROPAGANDA, KLJUB TEŽKI SITUACIJI, VELIKI OGROŽENOSTI SLOVENIJE, LJUDI, NE POJENJA – NASPROTNO – SE ŠE STOPNJUJE… NOROSTIM, METANJU POLEN POD NOGE TISTIM, KI JIM JE MAR ZA SLOVENIJO, ZA SKUPNO DOBRO, ŠE KAR NI VIDETI KONCA.

  “SKRAJNEŽI”, SOVRAŽNIKI SLOVENIJE, BIJEJO SVOJ NAJVEČJI, OBUPNI BOJ (upam, da ZADNJEGA) – “Z ROKO V ROKI” S KORONA VIRUSEM – VSE ZA SVOJE, ENE IN EDINE! – PRITLEHNE CILJE! – VEDNO BITI PRI KORITU IN ČRPATI IZ NJEGA!

  SLOVENIJA V TEM TRENUTKU POTREBUJE – ZNANJE, POVEZANOST, POGUM IN SREČO.
  ZNANJE, POVEZANOST, POGUM IMAMO!
  SREČNO SLOVENIJA!……

 5. Cenjeni gospod Gorenak, čestitam vam za vašo pokončno, neomajno, k pravici in resnici usmerjeno držo. Veseli me, da ste se vrnili nazaj v politiko, saj imate bogate izkušnje in veliko znanje, kar za Slovenijo v teh časih veliko pomeni. Čestitam novi vladi in g. Janezu Janši in upam, da bo kočno naša lepa Slovenija postala to kar si večina nas državljanov želi. Vsi, ki so kakorkoli zapravili dobro ime, nezaupanje državljanov v vseh porah našega življenja in nezakonito oropali bogastvo naše Slovenije, morajo enkrat za svoja kriminalna dejanja tudi odgovarjati.

 6. V uteho vam lahko povem, da sem prav zaradi Kunstlja oziroma Depale vasi, uradno vstopil v Slovensko demokratsko stranko, v kateri sem že skoraj četrt stoletja in sem še vedno poln zaupanja do vseh vidnejših članov stranke, med katere zagotovo spadate tudi vi.

 7. Na mojo e-pošto ni prišlo!
  Upam, da v primeru mikstone dosežete željene rezultate! Sva pa imela preko FB kar nekaj živčne vojne…

 8. Si mislil, da bo pozabil. Ravno zaradi takih stvari je bila moja čestitka zadržana. Niti ti, niti tvoja družina takih stvari v tej situaciji ne potrebujejo. Bojim se (pa nima veze z mojim liberalnim prepričanjem), da boste treščili za vedno v zgodovino, kot najbolj represivna vlada od samoosvojitve naprej. Tudi vaši volilci so samostojni podjetniki, delavci in nakoncu vsi, ki jih bo ta recesije dosegla. Pozabili bojo korono, ne bojo pa pozabili zgubljenih mask, višanja vaših plač in tvojega lažnega življenjepisa. Kot prijateljica te res ne razumem, saj si doktor z intelektom, namesto da bi užival v svoji lepi hiški, vrtnaril in stal ob boku svoje žene, ki te sedaj potrebuje. Ne ti ne, tvoj ego je prevelik. Pa brez zamere, vedno sem bila iskrena. Vse dobro ti želim.

 9. Morda bi ga veljalo zopet aktivirati in poslati na grško turško mejo (na počitnice…). Morda bo imel dovolj časa, do bo pisal neumnosti ali laži… morda pa tudi ne… Morda celo ne pride nazaj, kdo ve… Potem ste sicer brez denarja od iztoženega zneska… ampak…

 10. Pozdravljeni g. Gorenjak.
  Malo bom off topic, g. Kuntelja ne želim komentirati, brezveze je.

  Pišem zaradi druge zadeve. Čestitam za oblikovanje vlade in operativnost. Težki in nehvaležni časi. Pa vseeno. Poslušal sem nagovor JJ, državniško, ni kaj. Omenil je tudi, delali bomo napake, dajte nam to sporočit. Zato pišem ta komentar. Povišanje plač za ministre je politična napaka, politični avtogol.
  Vsi se strinjamo da so plače ministrov prenizke glede na odgovornost, nihče ni minister zaradi denarja, boljšo plačo brez odgovornosti imajo mnogi v državni upravi, pa nisu na tnalu 24/7.
  Prosim uregirajte kar je v Vaši moči in umaknite to neumno povišanje, teh 100-200 evrov ni noben denar, je pa ogromna politična škoda in strelivo za nasprotnike in generiranje negativne energije.

  Pokažite modrost in priznajte napako, stornirajte povišanje in delite usodo državljanov. Ne gre za tiste zagrižene levičarje, ki jim nikoli nič ni dobro. Gre za normalne ljudi, ki so v večini in ki jih ta ukrep iritira.

  Spremenite to odločitev in gremo naprej. To bi bila popolna zmaga.

  Vse dobro

 11. LP
  Nisem dobil Vašega, kot pravite skrivnostnega življenjepisa, niti ga nisem prebral na kakšni spletni strani, prebral nisem niti Vašega resničnega življenjepisa, prebral pa sem mnogo vaših izjav, komentarjev, Vas poslušal po TV itd. Za mene in tako tudi za mnoge ste človek zaupanja in kar poveste in napišete je iz srca, ki ni pokvarjen in imate dobre namene. Korajžno naprej in naj Vas Bog blagoslovi. Jaka

 12. Če ima pa ta patološki primer Kunstelj prste vmes, je pa takoj vse jasno – namen, naročnik, izvajalec…
  Cilj tudi tokrat spet “opravičuje” sredstva, žal. W

 13. Milena pojma nimaš o čem pišeš, ampak res pojma nimaš in takole nabijaš. Zdaj gre za vprašanje kdo bo umrl in kdo bo ostal živ. Ostani živa!! V teh razmerah me tudi ne kliči!

  dr. Vinko Gorenak

 14. Seveda lahko objavite tekst na FB, celo želim to.

  dr. Vinko Gorenak

 15. Kunstelj je mali plačljivi pajac. Vprašanje je kdo ga plačuje! Kdorkoli uporabi samo eno možgansko celico lahko spregleda njegovo ‘delo’.
  Famoznega zmazka od življenjepisa nisem prejel, če Facebook-a ne uporabljam.
  Bi pa glede virusa na nekaj opozoril:
  Kaj imajo skupnega vsi oboleli? Kaj ima skupnega mesto Wuhan na Kitajskem in pokrajina Lombardija v Italiji? Kaj imajo skupnega vsi oboleli? Ali to sploh kdo raziskuje? Seveda razumem, da je sedaj treba reševati življenja, hkrati pa je potrebno iskati vzrok (ali vzroke) bolezni. Kot bi rekel: na čolnu z luknjo moraš čimprej luknjo zamašiti, da čoln se ne potopi. Odmetavanja vode iz čolna je samo začasni ukrep!
  Bom pa povedal, kaj kot antivirusno preventivo uporabljam sam (deluje pri meni že več kot pet let):
  2-3 kapljice 3% vodikovega peroksida (iz lekarne) v vsako uho za 5-10 minut 2-3 krat na teden (na začetku se lahko zgodi, da imate ušesa tako zamašena, da je potrebno posebno čiščenje pri zdravniku-z izpiranjem z toplo vodo). Za vse tiste, ki dvomijo v uporabo peroksida v ušesu naj povem, da so leta nazaj uporabljale peroksid za čiščenje ušes dojenčkov patronažne sestre (cca. šest let nazaj), pa nisem nikoli slišal, da bi bile kakšne posledice te uporabe. Zakaj pri meni deluje ne vem. Nisem zdravnik in to ni medicinski nasvet.
  Ostanite zdravi, predvsem pa z zdravo kmečko pametjo!

 16. Jaz sem ga dobil..
  -in to res ŽE drugič..
  Dobil sem ga od 2 mojih FB prijateljev..
  -eden je iz sosednje vasi, in je VSE skozi NEGATIVNO NASTROJEN proti SDS.
  Jaz tega tipa poučujem – njegove zmote popravljam…
  -celo sem ga povabil v našo stranko SDS, da se SAM PREPRIČA, kako deluje, in za trajno razčisti, da stranka SDS NI stranka, kot jo predstavljajo levičarski mediji…
  Vse dobro Spoštovani g. Gorenjak, moj znanec..

 17. Pisma Kunstlja tokrat nisem prejel. Sem pa videl tistega pred leti, ki ste mi ga posredovali vi dr. Gorenak.
  Glede nato, da sva nekaj let sodelovala, bolje rečeno sem se imel od vas čast “učiti politike” verjamem, da bodo Kunstelj in njegovi tokrat dobili kakšno drugo kazen. Ocenjujem, da ima ta oseba cca. 250-300 bralcev plačljivega bloga, ki nam demokratom in ljudem, ki se trudimo za dobrobit Domovine poskušajo delati škodo. Verjamem pa, da se jih bo tokrat počasi “utišalo”.
  Poznam vas in sem prepričan, da boste s svojim znanjem in izkušnjami naredili vse v smeri “normalizacije” države! Pa veliko zdravja dr. Gorenak.

Komentiranje je onemogočeno, glej pravila spletne strani!