SPOROČILO

Spoštovane bralke in bralci moje spletne strani.

Kot verjetno že veste od danes nisem več upokojenec, ki tu in tam kaj zapiše na tej spletni strani, ampak sem bil na željo predsednika Vlade RS Janeza Janše imenovan za državnega sekretarja v njegovem kabinetu. Še pred časom ni kazalo na kaj takega. To je bil čas, ko Šarec še ni odstopil in ko še nismo poznali Koronavirusa, ki nas tako hudo ogroža. Človeku, s katerim poklicno sodelujem od leta 1999, preprosto nisem mogel reči ne. Ocenil sem, da me potrebuje in da lahko pripomorem k sanaciji stanja vezanega na virus in v nadaljevanju seveda k usklajenemu delovanju Vlade RS in DZ. V tem težkem času je vredno biti del njegove ekipe. Moja spletna stran bo še obstajala, tudi pisal bom še, toda zaradi drugega dela bo tega seveda manj, pa tudi sicer bo vsaka moja beseda, zapisana na tej spletni strani, v medijih veljala za nekakšno “uradno stališče” Kabineta PV, čeprav temu seveda ne bo tako.

Ostanite zdravi, spoštujte vsa navodila za preprečevanje virusa. Živim v Šmarju pri Jelšah, to je mali kraj, ki ga danes bolje pozna cela Slovenija, prav zaradi številnih okuženih z omenjenim virusom. Ampak zmogli bomo.

Vse dobro vam želim.

11 komentarjev

 1. Kaj naj rečem. Veselo na delo!!!
  Pa se nekaj drugega bojim. Koronavirus bomo hitro premagali. V to ne dvomim. Večji problem pa bo z drugim virusom. Rdečim virusom v slovenskih glavah. Ta zamegljuje razum in iz ljudi dela bebce. Tega se še nekaj generacij ne bomo rešili.
  P.S. Kar je Janševa vlada naredila v dobrem dnevu ni Šarčeva naredila v enem mesecu. Škoda je le, da Janša ni sestavil vlade v začetku februarja. Bi bila situacija dane bistveno boljša!!!

 2. Dobra novica, upam, oziroma prepričan sem v vaše uspešno in učinkovito delo in da s skupnimi močmi čimprej povrnete, kar je bilo v teh nekaj zadnjih letih uničeno in zapravljeno s strani vladajočih “šalabajzerskih novih obrazov” ter da nas spet povrnete na tir normalne in uspešne družbe. Držim pesti!

 3. Hvala Bogu,da ste se vrnili nazaj!!! Sedaj pa GAS,da se rešimo te KOMUNISTIČNE NAVLAKE
  KI SOVRAŽI NAŠO DOMOVINO SLOVENIJO !!!!
  P.S. TAKOJ UKINITI OZIROMA ZAPRETI PIPO VSEM NEVLADNIM ORGANIZACIJAM ,KI SO
  ZAME NAVADNI ŠVERCERJI TER KRIMINALCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. V prepričanju, da ste se edino pravilno odločili in da boste pomagali novi vladi in vladajoči koaliciji ter državljanom, davkoplačevalcem in volivcem v RS po najboljših močeh, vam voščim veliko sreče.
  Saj bomo imeli vsi kaj od tega, če bo 14. vladi pod vodstvom premiera Janeza I. Janše uspelo kolikor bo le mogoče omejiti mnogostranske posledice pandemije ter se ustrezno in učinkovito soočiti tudi z drugimi družbenimi izzivi, ki jih nikoli ne bo zmanjkalo.
  Veliko človeško zrele strpnosti, potrpežljivosti, spoštovanja drugih in drugačnih, zaupanja vase in v vse dobronamerne Slovence ter državljane RS vam iskreno želim za naše skupno dobro počutje in za splošno družbeno korist
  Slavko

 5. …..”na željo predsednika Vlade RS Janeza Janše imenovan za državnega sekretarja v njegovem kabinetu”…”

  “VEDEL SEM”, DA SE BO TO ZGODILO.

  IMETI OB SEBI – PREVERJENO, DOKAZANO – TAKO IZKUŠENEGA, SPOSOBNEGA, RESNICOLJUBNEGA, ZAUPANJA VREDNEGA, POŠTENEGA…..HRABREGA ČLOVEKA – VAS! SPOŠTOVANI, CENJENI DR. VINKO GORENAK, JE NEKAJ, NEIZMERNO DRAGOCENEGA.
  HVALA VAM, DA STE KOT STE – MED TISTIMI NAJVEČJIMI, KO GRE ZA SKUPNO DOBRO.

  VLADI CENJENEGA GOSPODA JANEZA JANŠE ŽELIM VELIKO USPEHOV IN VSE DOBRO. VAŠI USPEHI SO NAŠI USPEHI. ZDAJ GRE ZARES – ZA NAS GRE – ZA SLOVENIJO.

  HVALA VAM, VSE DOBRO!

 6. Spoštovani dr. Gorenak

  Pričakovala sem, da se bodo s ponedeljkom zaprle tudi tovarne. Nekatere so se, kot je velenjsko Gorenje, to pa ne velja za BSH Nazarje, kjer moramo jutri na delo.

  Doma imam ostarele starše in otroke, zato se mi zdi to povsem neodgovorno, da moramo v službo.

  Ker je očitno nekaterim denar bolj pomemben kot življenja ljudi, Vas prosim, da predlagate Predsedniku vlade, G. Janši, da se izda direktiva o zaprtju vseh podobnih tovarn.

  Hvala za razumevanje in lep pozdrav, Romana

 7. Spoštovani g. Gorenak,
  želim van uspešen povratek med delovno aktivne. Zaenkrat moram priznati, da sem zelo zadovoljen s kadrovanjem, tudi na nižjih ne le ministrskih in sekretarskih položajih. Kohezija nam polzi iz rok in pomembno je, da so tam ponovno ljudje, ki vedo kako se stvarem streže.

  Končno som tudi dobili mandatarja, ki je dejansko dobil največ podpore na volitvah.
  Srečno

 8. A ste opazili,da naPOP kanalizaciji ni več DREKAČEV A (KANALA) ??????
  Kuker ni ideološke teme ,ti levi FAŠIJI zmrznejo ko P…e !!!!!!!!!!!!!

 9. G. Gorenak !
  Sprašujem Vas kdo bi bil pristojen,da sprejme zakon,ki bi VSE te prevarante ,ki ali bodo mastno navijali
  cene za vse medicinske pripomočke?
  Japonska je sprejela zakon za take ,10.000 $ glob plus 1 leto zapora po hitrem postopku!!
  Hvala za odgovor L.P. ZAVEDNI SLOVENEC !!!!!!!!!!!!

 10. To je pri nas že narejeno z uredo. Cene so zamrznjene na ravni 31. 01. 2020

Komentiranje je onemogočeno, glej pravila spletne strani!