VOŠČILO

Spoštovane in spoštovani, bralke in bralci moje spletne strani. Končuje se enajsto leto našega druženja na tej spletni strani. Računal sem, da bom v letu, ki se končuje, opustil pisanje na tej spletni strani. Konec koncev, zdelo se mi je, da bom za vas zanimivo pisal zlasti v času, ko sem bil poslanec DZ, pa minister in spet poslanec DZ. V tem letu sem se upokojil, zato sem mislil, da vam ne bom imel več kaj povedati. Računal sem s tem da bom vse manj pisal in da se bomo počasi poslovili. Toda moje prispevke povzemajo mnogi mediji, od Demokracije, Nove24TV, Reporterja, V Fokusu, do Politikisa. Nova24TV me je povabila k stalnemu komentiranju, Demokracija pa k pisanju stalnih prispevkov. Zato še kar pišem in bom še pisal v letu, ki prihaja. Tudi delovni tekst moje bodoče ene ali dveh knjig že nastaja. S tem imam veliko dela. Še se bomo torej srečevali.

Spoštovane in spoštovani!

Dovolite mi, da vam ob iztekajočem se letu 2018 zaželim veliko osebne sreče, zdravja in zadovoljstva v letu 2019, ki prihaja. Zlasti pa mi dovolite, da vam zaželim vsega tistega, kar si sami najbolj želite.

Vse dobro v letu 2019 torej!

Dr. Vinko Gorenak

11 komentarjev

 1. Voscilo od srca vracamo tudi vam. Veliko zdravja, saj z zdravjem pride tudi sreca! Vse dobro!

 2. Spoštovani gospod Vinko!
  Z veseljem sem vas prebiral in to bom počel še naprej. Želim pa vam obilo zdravja v prihajajočem letu, seveda tudi še naprej, pa um in pero naj vam še naprej služita kot doslej, v naše veselje, zadovoljstvo in v dobro domovine, naše Slovenije. Srečno!

 3. Tudi vam vse najbolše, zdravja in kar si sami želite v letu 2019.

 4. G. Gorenak,
  Hvala za voščilo, enako želim tudi vam.
  Vsak sleherni dan obiščem vašo spletno stran. V veselje mi bo, da boste še naprej pisali.
  Pravijo, da beseda zadna zamre, posebej še pisana.
  G. Gorenak, ne bodo nas utišali pri oznanjanju resnice.

 5. Pozdravljeni g. dr. Gorenak
  Gospod Gorenak, vi kar pišite mi vas vsi zelo radi beremo.
  V novem letu vam želimo veliko zdravja in dosti varno prevoženih kilometrov na vaših potovanjih.
  Darinka z družino

 6. Spoštovani dr. Vinko Gorenak
  Srečno, zdravo, predvsem pa varno v letu 2019 kjerkoli že boste.

 7. Spoštovani dr. Vinko Gorenak
  želim vam srečno in zdravo leto 2019 !

 8. Spoštovani gospod dr. Vinko Gorenak, veliko sreče, zdravja in modrih spoznanj voščim tudi vam in vašim bolj ali manj rednim bralcem, s katerimi si občasno delim vaša razmišljanja, dvome ter dragocene življenjske izkušnje in spoznanja.
  Veselim se, da boste s prakso dejavnega in kritičnega državljana nadaljevali tudi v novem letu ter da boste spodbujali h kritičnemu razmišljanju in aktivnemu ravnanju svobodnega državljana RS tudi vse svoje bolj in manj stalne bralce.

Komentiranje je onemogočeno, glej pravila spletne strani!