Iščem točno določeno osebo

V torek 7/3-2018 je v Celju, v prostorih Narodnega doma, potekala javna tribuna pomladnih strank (Janša, Tonin, Zidanšek, Kangler in Primc). Dobre pol ure pred javno tribuno, sem bil pred Narodnim domom (občina Celje) na prostem, v družbi znanega novinarja Borisa Cipota. K meni je pristopil neznan moški, star okoli 35 let mi stisnil roko in rekel »Hvala za vse kar delate za Slovenijo«. Popolnoma sem bil presenečen, zahvalil sem se mu, a on je izginil neznano kam. Za tako lep stavek in za tako lepo gesto se mu želim še enkrat zahvaliti, zato ga prosim, da se mi javi na vinko.gorenak@sds.si ali na 051 210 410. Vse, ki ga poznate in ste bili v bližini vas prosim, da ga o tem zapisu obvestite.

DOPOLNILO: Danes 15 03 2018 se je omenjena oseba javila. Gre za Grega. Hvala vsem ki ste ga pomagali iskati.  Dogovorjena sva za osebno srečanje. Če bo dovolil bom z vami delil tudi nekaj fotografij.

En komentar

  1. Gospod Vinko, tudi jaz bi vam v znak zahvale stisnil roko, če bi vas srečal. Ko boste hodili po Mariboru, nas obvestite. Morda nas je kar veliko, ki vas spoštujemo zaradi vaših dobrih del in bi vas želeli pozdraviti.
    Ker sem kristjan, bom rekel: Bok vas čuvaj.

Komentiranje je onemogočeno, glej pravila spletne strani!