Jakov Fak in SLO zastava

Jakov Fak, Hrvat po narodnosti, sicer pa že vrsto let naš državljan, ki ponosno ne le zastopa Slovenijo v biatlonu temveč za Slovenijo pridno nabira tudi zmage in medalje, se je po poročanju medijev odločil, da ne bo nosil slovenske zastave na prihajajočih zimskih olimpijskih igrah. To naj bi se zgodilo zaradi nekaterih zanj žaljivih in neprimernih komentarjev, češ da je Hrvat in ne more nositi slovenske zastave.
V zvezi s tem imam dva komentarja:
Prvi je ta, da bi želel videti te negativne in žaljive komentarje in vedeti kdo so komentatorji. Drugi pa je poziv Jakovu Faku in vsem, ki o tem odločajo (če taki komentarji so). Ne dopustite, da zmagujejo nestrpneži. Jakov ponosno vzamite v roke slovensko zastavo – zastavo vaše nove domovine in jo ponesite na zimske olimpijske igre.

2 komentarja

  1. Zelo zanimivo! Pregledal sem precej spletnih komentarjev pa nisem zaznal niti enega, ki bi bil žaljiv in neprimeren. Nasprotno, vsi so pozitivni in v prid Jakovu. Ne vem od kje te informacije nekaterim medijem.

  2. Najnovejši podatki kažejo da naj bi ga klicala dva nestrpna novinarja in da gre za provokacijo levičarjev ki so želeli to pripisati desnici. Vesel sem da sem se eden prvih oglasil v korist J Fak. Če tekmuje za Šlo Lahko nosi tudi SLO zastavo. Mislim da smo tako najbolje odgovorili levim provokatorjemo.

    Dr
    Vinko Gorenak

Komentiranje je onemogočeno, glej pravila spletne strani!