2 komentarjev

 1. Sodnica Andreja Grčar Sedej ima 14 dni časa da pove ali je prejela dva milijona evrov podkupnine – Odgovor prilakujem v skladu Z zakonom o dostopu do informacij javnega značaja – vprašanej pošiljam vsem medijem

  Mitja Lomovsek
  4:26 PM (0 minutes ago)

  to marjan.fank, marjan.pogacnik, urad.ozlj, kazenski.ozlj, beti.potparic, mojca.prelesnik, Anti.Korupcija, petra.jansa, petra.jansa, dejan.kaloh, info, andreja.loncar, urska.makovec, Gašper, Metod, Dragica, dktimiza84, Bojan, Bojan, franci.matoz, blanka.zgajnar, mateja.erculj, mateja.goncin, harij.furlan, aleks.lenard
  Mitja Lomovšek
  Na Trati 36 A
  4248 Lesce
  070 266 274

  Okrožno sodišče v Ljubljani
  Tavčarjeva 9
  1000 Ljubljana

  Predsednik sodišča go. Marjan Pogačnik
  konkretna sodnica Andreja Grčar Sedej (njenega neposrednega maila nimam, prosim posredujte ga do nje)

  JAVNO VPRAŠANJE (ZATO POSLANO VSEM MEDIJEM IN ZAINTERESIRANIM, tožilki Gončin in Žgajnar, predsedniku Okrožnega sodišča v Ljubljani, predsedniku Višjega sodišča, predsedniku Vrhovnega sodišča in Ustavnemu sodišču, poglejte vse naslovnike, boste zadevo pometli “pod preprogo)

  V skladu z Zakonom o dostopu do informacij javnega značaja (ZDIJZ), raziskovalni novinar Mitja Lomovšek (zadeva Baričevič, Požar Report, Slovenske novice…) zahtevam od Okrožne sodnice v Ljubljani Andreje Sedaj Grčar da se mi v zakonskem roku, ki ga predvideva ZDIJZ, odgovori na sklop naslednjih vprašanj, iz TRDITEV go. Anastazija Martinčeviča (nekdanjega sodelavca Udbe), ki so bila javno objavljena v tedniku Demokracija večkrat:

  In sicer gre za tole:

  ————————-

  Iz 2,2 tone 6,6 tone
  Martinčića smo vprašali, zakaj ni nihče zanikal njegove navedbe glede sodelovanja s Kemijskim inštitutom, češ da se droga meša. »Na eno kilo kokaina, ki je 95- do 98-odstoten, se daje dve kili ‘betona’, kot mi rečemo temu. To so razne substance, ki ne vem točno, katere so. Večkrat je manjkalo prav teh substanc, ki so se kupovale v Plivi, Galeniki, v raznoraznih beograjskih vojnih inštitutih, uvažalo se jih je iz Indije, saj ima Indija močno farmacevtsko industrijo. In to se je mešalo z mešalkami za beton. Iz 2,2 tone kokaina dobiš 6,6 tone, in če ga prodajaš po 100 evrov gram, je to 660 milijonov evrov. Zaradi tega se mi tako igramo z milijoni, 20 milijonov sem, 100 milijonov tja. Razumete?« Martinčić ponovi, da ima pričo, kdo je nesel milijone sodnici, in bo to tudi na obravnavi.

  ———————–

  iZ TEGA ČLANKA:

  http://www.demokracija.si/fokus/anastazij-martincic-pred-tem-sem-imel-sefa-ki-me-je-postavil-na-to-mesto-pokojnega-staneta-dolanca.html

  Sodnico Andrejo Grčar Sedej direktno pozivam da naj mi odgovori:

  1) Kdo je sestrična, ki ji je prinesla dva milijona evrov podkupnine? Ali želite da njeno ime razkrijem jaz ? V katerem mediju želite da bo objavljena vsa zgodba o podkupovanju sodnice Andreje Grčar Sedej ?

  2) Kako bo glede na te navedbe go. Martinčeviča odreagiralo Okrožno državno tožilstvo, Specializirano državno tožilstvo (kje je zdaj Harij Furlan, pa JožeKozina, pa Stanislav Pintar…vse sami “veletožilci” in osebki s polnimi usti korupcije, kdo je uvedel preiskavo ob SUMU največje moćne svinjarije v zgodovini Slovenije, dvomilijonska podkupnina iz kokaina za pokvarjeno sodnico, celo podpredsednico Okrožnega sodišča v Ljubljani) oziroma za Vodjo kazenskega oddelka – kakšna ironija, vodja kazenskega oddelka sprejme dve milijona evrov podkupnine?

  Kaj bo ob navedbah storilo Sodniško društvo (Janja Roblek?), kaj bo storil skorumpirani policijski šef Marjan Fank? Kaj bo storil Sodni svet ?

  Kaj bo storilo Vrhovno sodišče? Kaj bo storil Ustavni sodnik Jan Zobec (ki ne zna odgovoriti kako je treba Evropsko sodno prakso vnesti do slovenskih prvostopenjskih sodišč)?

  Ali bo Janko Goršek tudi rekel da gre za “teorijo zarote”????

  Ali bo Matevž Žugelj iz Okrožnega sodišča Celje tudi poskusil zakriti zadevo tožbe Grčar-Sedej proti Martinčeviču, tako kot je dve leti onemogočal, da bi se na celjskem sodišču začel proces Delamaris, Bužekijan zoper sodelavce Balkanega bojevnika z imenom Katarina Kresal in Miro Senica?

  3) Ali bo kdo od velikih “političnih” imen (lahko Vinko Gorenak, Anja Bah Žibert, Bojan Dobovšek…. eden nad drugim “veliki borec zoper korupcijo”) POLITIČNO SPREGOVORIL o tem da naj bi Podpredsednica Okrožnega sodišča v Ljubljani prejela dva milijona podkupnine? je to manj pomembno od kondomov o katerih je danes v DZ govoril go. Gorenak?

  Kdo od politikov, borcev zoper korupcijo, bo ZAHTEVAL OD POLICIJE PREISKAVO?

  Marjan Fank ali tvoja skorumpirana policija ne zna priti do Martinčeviča in od nega vzeti uradne izjave? Rabiš mojo pomoč Fank?

  Za začetek naj mi torej v skladu Z ZDIJZ zahtevano odgovori Sedej Grčar, če ne no hotela odgovarjati jo bomo seveda prijavili Uradu Informacijske pooblaščenke.

  Mitja Lomovšek

  20. 3. 2017

Komentiranje je onemogočeno, glej pravila spletne strani!