Violeta Tomič vedno pobegne pred resnico

Pred skoraj dvema mesecema sem na tej spletni strani objavil naslednji tekst: »Najnižja pokojnina za polno delovno dobo v Sloveniji znaša 434 evrov (podatek za leto 2013). Država Slovenija torej namenja osebi, ki je delala največkrat za tekočim trakom polnih 40 let 434 evrov mesečno. Finančni minister pa je pred časom povedal, da nas bo vsak prosilec za azil letno stal 10.000 evrov. Torej bomo mesečno zanj namenili 833 evrov. Za našega državljana, ki je delal in plačeval davke 40 let torej 434 evrov, za tujca, ki prosi za azil pa 833 evrov mesečno«.

Na spletni strani http://beta.publishwall.si/aktualno/post/164645/violeta-tomic-se-je-v-elektronskem-sporocilu-ostro-postavila-na-stran-migrantovž se je na moj zapis odzvala poslanka Violeta Tomič. Takole je zapisala: »To je laž in potvarjanje resnice…..desničarsko razpihovanje sovraštva! Je treba malo pomisliti, preden delite. Azilant tega denarja ne dobi, ampak se porabi za hrano, prevoz, sanitetni material, šotore, pa tudi za zaposlene, ki so zaradi migrantske krize dobili delo!!!??? V “strošek azilanta” je všteta tudi žiletasta žica, ki nam belokranjcem onemogoča dostop do Kolpe in ki je nihče ne potrebuje«.

To je seveda navadna levičarska laž. Dne 18. 02. 2016 sva se srečala v oddaji Tarča. Omenil sem ji, da je njen zapis netočen in nekorekten. Odgovorila mi je, da ona ni avtorica nobenega takega zapisa. Zato sem ji takoj poslal elektronsko sporočilo naslednje vsebine: »Glede na najin današnji pogovor prosim za pojasnilo ali ste ali niste avtorica zapisa na povezavi? http://beta.publishwall.si/aktualno/post/164645/violeta-tomic-se-je-v-elektronskem-sporocilu-ostro-postavila-na-stran-migrantov. Hvala za odgovor.

Vinko Gorenak«

Seveda ste uganili. Violeta Tomič mi od 18. 02. 2016 ni odgovorila. S klikom na povezavo http://beta.publishwall.si/aktualno/post/164645/violeta-tomic-se-je-v-elektronskem-sporocilu-ostro-postavila-na-stran-migrantov boste ugotovili, da je Violeta Tomič lažnivka in strahopetka, ki pred resnico vedno pobegne.

10 komentarjev

 1. Violeta Tomič vedno pobegne pred resnico.
  V tem naslovu je skrite veliko več sporočilnosti, kot je te videti na prvi pogled.
  Violeta Tomič je poslanka Združene levice, ki je sicer le ena od slovenskih levičarskih strank, zraslih iz korenin Komunistične partije Jugoslavije (KPJ) oziroma njene slovenske podružnice KPS. Je torej članica tistega gibanja, ki poskuša ohranjati vsa izročila enopartijske vladavine iz prejšnje države.
  Značilnost vsake komunistične vladavine je popolna odsotnost demokratičnih vrednot in osebne svobode. Njeni oblasti so podrejene vse veje oblasti, prireja informacije, vzgaja mlade rodove v enoumju, fizično in psihično preganja vse, ki želijo svobodno razmišljati, zatira vsakršno osebno pobudo, če ta ni v smeri podpore režima, vohuni za slehernim državljanom ter šikanira in terorizira celo osebno versko izbiro, še zlasti krščansko. Nešteta skrita grobišča in na deset tisoče pomorjenih rojakov in še več drugih narodnosti, na slovenskem ozemlju, storjenih v tako opevani zlati svobodi, po koncu druge svetovne vojne, so jasne sledi načina vladanja te vladavine.
  Po naštetem bi človek kaj hitro napačno sodil, da pomeni komunizem izključno vladavino terorja, pa to ni res. Poleg terorja mora nujno uporabljati laž, mnogo laži, da lahko prikriva lastno nasilje in ga podtika tem, ki komunizma ne marajo. Rek, da je laž nesmrtna duša komunizma, brez katere ne more živeti in preživeti, kljub svoji nasilnosti, velja stoodstotno. Čeprav je v desetih Božjih zapovedih »Ne laži« ( ne pričaj po krivem) šele na osmem mestu, je neupoštevanje te zapovedi za obstoj komunizma življenjskega pomena. To hkrati jasno pokaže na dejstvo, da je komunistično (socialistično) gibanje, gibanje, ki ga je ustanovilo zlo.

  Moj zgornji opis je bil sicer sila kratek, zato pomanjkljiv. Klub temu pa upam, da sem dodal kanček k razlagi, zakaj se komunistka Violeta Tomič tako izogiba resnici. Resnica je namreč smrtni sovražnik laži.
  Postane pa tudi jasno, zakaj ni v Sloveniji laž opredeljena kot višek sovražnega govora pač pa šteje za sovražni govor obramba pred njo, kar nazorno prikazujejo dogodki ob nedavnem Janševem twitt-u. Ta »narobe svet« nam pove predvsem to, da Slovenijo še vedno obvladuje komunizem in njegova sprevržena morala. Ker bo prav jutri Velika noč, bom zaključil s prošnjo : Bog nam pomagaj.

 2. Ta parazitka na državnih jaslih glede svoje mentalitete in prirojene zlobe res ne spada nikamor drugam kot v njeno resnično vlogo iz serije Kursađije.

 3. Osebki, ki v imenu Che Guevare&tovariši prodajajo svoje blodnje, seveda vedo, da je to megla, so kanon futer general štaba iz murgeljskega rdečega kotla. Seveda je to namerna predstava za zblojene ovce. Ko enkrat izrečeš laž, je storjena škoda. Spustijo bombice in zbežijo, jih ni, ne obstajajo. Znana taktika izpred 70 let. Na Metelkovi pa na koko in smeh, kako smo jih spet nataknili.

 4. Hecno, vedno mi pride pred oči kot ciganka v Kursadžijah! Mislim si, to je pa nivo, ki ga obvlada…

 5. SPoštovani gospod Gorenjak bili ste na oblasti in niste naredili dovolj kar smo ljudje pričakovali imeli ste platno in škarje pa ste poskrbeli žal za svoje v stranki in za svoje najbližje. Nam pa ki vas volimo so pa ostale le vaše predvolilne obljube . Morda se me spomnite iz parlamenta ko sem pokazal da samo lapate in z rokami pokazal mlinček vse meljete pred seboj pa brez izjeme levi desni srednji niste nič naredili za nas navadne državljane. Z zakoni nas vedno bolj dušite in stiskate in puščate umirati na obroke.

 6. Dragutin

  Kvasite neumnosti, zato bom ponovil. V času naše vlade 2004/2008 so se plače in pokojnine dvignile za 25 %. Res je, da je precej vzela inflacija, toda še vedno je bilo realno povišanje plač in pokojnin skoraj 7%. Katera vlada se lahko s tem pohvali? Nobena! Še nekaj. V času, ki ga omenjam je bila zaposlenost zelo velika, zmanjkovalo je domačih delavcev, tako da smo zaposlili 60.000 tujcev. Katera vlada se lahko s tem pohvali. Če vi tega ne vidite potem ste slep ali pa nepošten.

  dr. Vinko Gorenak

 7. Spoštovani dr. Goremak !

  Brezpredmetno se je prerekati s temi ić-i. Oni prav dobro vedo, da lažejo sami sebi. Mislim, da je najboljše orožje proti laži resnica, ki na koncu vedno zmaga. Potrebno je potrpljenje in še enkrat potrpljenje. S ponižnostjo in potrpljenjem predlagam tudi gospodu Janši, ki je rojen lider naj prevzema to veliko breme nase ,kot se spodobi za velikega liderja ljudstva. Naj združuje ljudi s svojimi idejami, izogiba naj se žaljenju drugače mislečih, ker je edino to v čast voditeljem naroda.
  Tistim, ki pa razmišljajo in delujejo podobno kot tovarišca Tomič-eva bo pa prihodnost in zgodovina za sigurno pokazala da laž in prevara na račun drugih nosi samo slabo in nič dobrega.

 8. G. Rajko.
  Svoje mnenje ste naslovili na g. Gorenaka, zato sem čakal, da vam on odgovori. Ker sta minila že dva dneva od prispevka vašega mnenja, si dovoljujem prav majhno pripombo na vaš komentar, s katerim se sicer skoraj v celoti strinjam. Zmotilo me je le vaše priporočilo g. Janši, da naj se izogiba žalitvam drugače mislečih.

  To priporočilo zveni nekako tako, kot da se g. Janši to po navadi dogaja.

  Če ste imeli slučajno v mislih zadnja dogajanja okoli prahu, ki ga dvigujejo komunistični pisci na odziv Janše do lažnive vsebine dveh njihovih novinark, potem moram reči, da je treba strogo ločiti mnenja drugače mislečih, od lažnivega poročanja. Pri tem je vseeno ali gre za drugače ali enakomisleče.
  Tem, ki uporabljajo laž, da onečaščajo imena svojih političnih nasprotnikov, jih lahko mirne duše označimo z nedvoumnim slovenskim izrazom lažnik, če pa to delajo povrhu še za denar, pa ni prav nič narobe z uporabo izraza prostitut ali prostitutka. Pri uporabi teh izrazov je treba paziti le, da ti vedno služijo opisu RESNIČNEGA dogajanja. Sklicevanje na neko politično dostojnost in moraliziranje je le zamegljevanje zlaganosti, ki jo je, ne tako majhen del slovenske družbe, sprejel za svoj moto obnašanja in ki stanje v Sloveniji z dneva v dan slabša.

  Imenovati stvari vedno s pravim imenom je bila in je še vedno lastnost pogumnih in poštenih voditeljev, ki bi se jih vsi pošteni Slovenci morali samo želeti.

 9. Ga. Tomić ni vredna kapljice črnila, še več – niti pritiska na tipko na tipkovnici. Poosebljena laž, naslednica Makarovičeve po obnašanju, oportunistka. Gre za muho kratkotrajnico, ki jo bo odneslo lastno negativno nastopaštvo. Ni vredna pozornosti. Niti najmanjše.

Komentiranje je onemogočeno, glej pravila spletne strani!